Klientröster

Levande Liv

"Maria hjälpte mig att upptäcka ett destruktivt beteende hos mig själv. Detta gjorde att jag kunde ta mig ur det, och istället bete mig mer kärleksfullt mot mig själv."
Björn"Att gå i psykosyntesterapi var var den bästa gåvan jag gett mig själv. Mitt liv var verkligen i obalans. Jag var besatt av att kontrollera min partner och hade enorma krav på mig själv. Tillsammans med Maria som klok terapeut, reskamrat, guide, mentor och framför allt medmänniska, så gav jag mig iväg på en resa i mitt inre. Vi utforskade roten till mönster och beteenden som plågade mig. Tack vare kreativa övningar, djupsamtal och Marias trygga vägledning knöt jag upp gamla knutar som jag inte kommit åt på egen hand.

Idag är mitt liv lättare och jag har blivit mer kärleksfull framförallt mot mig själv och min familj. Nu för tiden går jag bara på enstaka stödsamtal vid behov. Jag kan varmt rekommendera Maria som terapeut. Med sitt öppna och professionella sätt ger hon mod och energi att våga se sig själv på djupet. Gamla sår läker och det blir lättare att släppa det förflutna och leva livet här och nu!"
Anna"Efter året som jag gick i terapi kan jag känna en värme och kärlek till mig själv och en tillit till min egen kraft. Jag kan ta mig själv i handen och stötta och trösta mig själv när det behövs. Jag kan känna att jag styr mitt liv."
Maria


Att vara i balans är att leva i såväl rötterna och stammen som i kronan